“حساب شما به خطر افتاد” پیام اینستاگرام

از آنجایی که ما در مورد پیام “حساب شما به خطر افتاد” سؤالات زیادی در اینستاگرام دریافت کرده ایم، به خصوص در سال ۲۰۲۰، تصمیم گرفتیم در یک مقاله آن را توضیح دهیم.

آنچه برای یادگیری می خواهید:

  • چرا این پیام را در اینستاگرام دریافت می کنید؟
  • چگونه می توان پیام “حساب شما به خطر افتاد” را درست یا حذف کنید؟
  • چگونه می توان از تکرار آن جلوگیری کرد؟
  • آیا خطرات مربوط به غیرفعال کردن حساب شما پس از دریافت آن وجود دارد؟

چرا این پیام را می گیرید؟

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

دلایل مختلفی برای دریافت این پیام وجود دارد:

– شما از برخی از خدمات اتوماسیون یا ربات هایی مانند Jarvee، برنامه ریز انبوه و غیره استفاده کرده اید.

– شما از برنامه هایی استفاده کرده اید تا بررسی کنید چه کسی شما را آنفالو کرده است.

– شما از برنامه های شخص ثالث دیگری مانند برنامه scheduling استفاده کرده اید.

– شما برخی از فالوورها و لایک های جعلی را خریداری کرده اید.

– و در آخر، شما به اشتباه پیام (حساب به خطر افتاد) را دریافت می کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که اگر شخصی در صدد هک کردن حساب کاربری شما است، می توانید این پیام را دریافت کنید اما بسیار نادر است و در بیشتر موارد، شما به دلایل دیگری این پیام را دریافت می کنید و نه به این دلیل که در واقع هک شدید.

از آنجا که شما اینجا هستید، مطمئنا این پیام را قبلاً دریافت کرده اید و به دنبال رفع آن هستید، بنابراین در مورد دلایلی که آن را دریافت کرده اید به جزئیات بیشتری نمی پردازیم اما پیام حساب شما به خطر افتاده است بسیار شبیه به بلاک عمل است.

چگونه می توان پیام حساب شما به خطر افتاد در اینستاگرام را درست کرد:

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

اول از همه، اگر از برخی از ابزارهای اتوماسیون استفاده کرده اید، باید آن را متوقف کنید.

در این حالت بهترین کار برای اطمینان از دسترسی برنامه های شخص ثالث به حساب شما، لغو دسترسی به برنامه ها و وب سایت های متصل با رفتن به settings و بعد از آن به security و سپس به  Apps and Websites است، در اینجا شما قادر خواهید بود تا دسترسی به همه برنامه ها و وب سایت های شخص ثالث را لغو کنید. همچنین به شما توصیه می کنیم که تأیید هویت دو عاملی را انجام دهید تا مطمئن شوید هیچ برنامه ای دسترسی ندارد و همچنین این به شما کمک می کند تا از دریافت پیام های حساب کاربری شما به خطر افتاده و بلاک های عملیاتی جلوگیری کنید.

اگر قبلاً این کار را انجام داده اید و همچنان این پیام ها را دریافت می کنید، توصیه می کنم به صفحه خود حداقل ۴۸ ساعت استراحت بدهید، این بدان معنی است که هیچ عملی در آن دوره زمانی انجام نمی شود و پس از آن به آرامی با لایک و کامنت شروع کنید.

اگر همه این کارها را انجام داده اید و همچنان این پیام را دریافت می کنید به طور خلاصه می توانید:

  1. مشکل را به اینستاگرام گزارش دهید.
  2. بیوگرافی خود را مجدداً بازنویسی کرده و لینک ها را حذف کنید.
  3. برنامه اینستاگرام را مجدداً نصب کنید.
  4. تغییر به داده های تلفن همراه.
  5. دستگاه را تغییر دهید.
  6. لینک به یک صفحه Facebook یا تغییر حساب کاربری خود به کسب و کار یا حساب خالق.
  7. اجرای برخی از تبلیغات.

چگونه می توان از دریافت این پیام ها در آینده جلوگیری کرد:

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

جواب بسیار ساده است، فقط از انجام کارهایی که باعث ایجاد پیام به خطر افتادن حساب می شوند، دست بردارید!

آیا خطرات ناشی از ممنوعیت وجود دارد؟

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

پس از دریافت پیام به خطر افتادن حساب، نمره اعتماد شما کاهش می یابد. اگر به نقض شرایط خدمات ادامه دهید، احتمال تحریم شما وجود دارد. اگر به هر حال این پیام را فقط یک بار دریافت کرده اید، نیازی به نگرانی نیست، برای اولین تخلف حساب شما غیر فعال نمی شود. فقط شما باید کمی بیشتر مراقب باشید و به منظور افزایش اعتماد، به طور منظم کارها را شروع کنید.

مثل همیشه اگر سوالی دارید در بخش نظرات آنها را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به آن پاسخ می دهیم.

 

منبع : https://medium.com/@adam2.0/how-to-fix-your-account-was-compromised-instagram-message-81c6b332227e#:~:text=There%20are%20several%20reasons%20why,you%20were%20unfollowing%20within%20these

درصورتی که از این مقاله لذت بردید مارا با نظرات خود یاری کنید.

امتیاز به این مطلب
  • کاربردی بودن مطلب
  • با کیفیت بودن مطلب
  • خاص بودن مطلب
5
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال ارسال

“حساب شما به خطر افتاد” پیام اینستاگرام

از آنجایی که ما در مورد پیام “حساب شما به خطر افتاد” سؤالات زیادی در اینستاگرام دریافت کرده ایم، به خصوص در سال ۲۰۲۰، تصمیم گرفتیم در یک مقاله آن را توضیح دهیم.

آنچه برای یادگیری می خواهید:

  • چرا این پیام را در اینستاگرام دریافت می کنید؟
  • چگونه می توان پیام “حساب شما به خطر افتاد” را درست یا حذف کنید؟
  • چگونه می توان از تکرار آن جلوگیری کرد؟
  • آیا خطرات مربوط به غیرفعال کردن حساب شما پس از دریافت آن وجود دارد؟

چرا این پیام را می گیرید؟

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

دلایل مختلفی برای دریافت این پیام وجود دارد:

– شما از برخی از خدمات اتوماسیون یا ربات هایی مانند Jarvee، برنامه ریز انبوه و غیره استفاده کرده اید.

– شما از برنامه هایی استفاده کرده اید تا بررسی کنید چه کسی شما را آنفالو کرده است.

– شما از برنامه های شخص ثالث دیگری مانند برنامه scheduling استفاده کرده اید.

– شما برخی از فالوورها و لایک های جعلی را خریداری کرده اید.

– و در آخر، شما به اشتباه پیام (حساب به خطر افتاد) را دریافت می کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که اگر شخصی در صدد هک کردن حساب کاربری شما است، می توانید این پیام را دریافت کنید اما بسیار نادر است و در بیشتر موارد، شما به دلایل دیگری این پیام را دریافت می کنید و نه به این دلیل که در واقع هک شدید.

از آنجا که شما اینجا هستید، مطمئنا این پیام را قبلاً دریافت کرده اید و به دنبال رفع آن هستید، بنابراین در مورد دلایلی که آن را دریافت کرده اید به جزئیات بیشتری نمی پردازیم اما پیام حساب شما به خطر افتاده است بسیار شبیه به بلاک عمل است.

چگونه می توان پیام حساب شما به خطر افتاد در اینستاگرام را درست کرد:

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

اول از همه، اگر از برخی از ابزارهای اتوماسیون استفاده کرده اید، باید آن را متوقف کنید.

در این حالت بهترین کار برای اطمینان از دسترسی برنامه های شخص ثالث به حساب شما، لغو دسترسی به برنامه ها و وب سایت های متصل با رفتن به settings و بعد از آن به security و سپس به  Apps and Websites است، در اینجا شما قادر خواهید بود تا دسترسی به همه برنامه ها و وب سایت های شخص ثالث را لغو کنید. همچنین به شما توصیه می کنیم که تأیید هویت دو عاملی را انجام دهید تا مطمئن شوید هیچ برنامه ای دسترسی ندارد و همچنین این به شما کمک می کند تا از دریافت پیام های حساب کاربری شما به خطر افتاده و بلاک های عملیاتی جلوگیری کنید.

اگر قبلاً این کار را انجام داده اید و همچنان این پیام ها را دریافت می کنید، توصیه می کنم به صفحه خود حداقل ۴۸ ساعت استراحت بدهید، این بدان معنی است که هیچ عملی در آن دوره زمانی انجام نمی شود و پس از آن به آرامی با لایک و کامنت شروع کنید.

اگر همه این کارها را انجام داده اید و همچنان این پیام را دریافت می کنید به طور خلاصه می توانید:

  1. مشکل را به اینستاگرام گزارش دهید.
  2. بیوگرافی خود را مجدداً بازنویسی کرده و لینک ها را حذف کنید.
  3. برنامه اینستاگرام را مجدداً نصب کنید.
  4. تغییر به داده های تلفن همراه.
  5. دستگاه را تغییر دهید.
  6. لینک به یک صفحه Facebook یا تغییر حساب کاربری خود به کسب و کار یا حساب خالق.
  7. اجرای برخی از تبلیغات.

چگونه می توان از دریافت این پیام ها در آینده جلوگیری کرد:

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

جواب بسیار ساده است، فقط از انجام کارهایی که باعث ایجاد پیام به خطر افتادن حساب می شوند، دست بردارید!

آیا خطرات ناشی از ممنوعیت وجود دارد؟

"حساب شما به خطر افتاد" پیام اینستاگرام

پس از دریافت پیام به خطر افتادن حساب، نمره اعتماد شما کاهش می یابد. اگر به نقض شرایط خدمات ادامه دهید، احتمال تحریم شما وجود دارد. اگر به هر حال این پیام را فقط یک بار دریافت کرده اید، نیازی به نگرانی نیست، برای اولین تخلف حساب شما غیر فعال نمی شود. فقط شما باید کمی بیشتر مراقب باشید و به منظور افزایش اعتماد، به طور منظم کارها را شروع کنید.

مثل همیشه اگر سوالی دارید در بخش نظرات آنها را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به آن پاسخ می دهیم.

 

منبع : https://medium.com/@adam2.0/how-to-fix-your-account-was-compromised-instagram-message-81c6b332227e#:~:text=There%20are%20several%20reasons%20why,you%20were%20unfollowing%20within%20these

درصورتی که از این مقاله لذت بردید مارا با نظرات خود یاری کنید.

امتیاز به این مطلب
  • کاربردی بودن مطلب
  • با کیفیت بودن مطلب
  • خاص بودن مطلب
5
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
امتیاز نظرات 0 (0 امتیاز دهی)
Scroll to top