Instagram فولدر “Recently Deleted” را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند

0
419
Instagram فولدر
Instagram فولدر "Recently Deleted" را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند

Instagram فولدر “Recently Deleted” را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند:اینستاگرام اکنون محتوای حذف شده از پروفایل‌های کاربر را به فولدر“Recently Deleted” ارسال می‌کند و در آنجا قابل بازبینی و بازیابی است.

Instagram فولدر "Recently Deleted" را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند
Instagram فولدر “Recently Deleted” را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند

اینستاگرام با این فولدر به کاربران این فرصت را می‌دهد قبل از حذف دائمی، محتوای حذف شده خود را بررسی کنند.اکنون، هنگامی که کاربران محتوا را از اکانت خود حذف می‌کنند، بلافاصله به Recently Deletedارسال می‌شود.

از آنجا می‌توان محتوا را برای همیشه حذف کرد. یا اگر کاربران نظر خود را تغییر دهند و بخواهند دوباره مطالب را در پروفایل خود قرار دهند، می‌توانند آن را از فولدر Recently Deleted بازیابی کنند.

Instagram فولدر "Recently Deleted" را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند
Instagram فولدر “Recently Deleted” را برای محتوای حذف شده اضافه می‌کند

فولدر شامل محتوایی مانند:

  • عکس‌ها و فیلم‌ها از پروفایل شما
  • عکس‌ها و فیلم‌ها از استوری اینستاگرام شما
  • استوری‌های اینستاگرام از highlights و archive استوری‌های شما
  • Reels
  • Direct Messages

همه موارد ارسال شده به فولدر Recently Deleted پس از 30 روز به طور خودکار حذف خواهد شد، به استثنای استوری‌ها که از زمان انتشار تا 24 ساعت در فولدر باقی می‌مانند.

اگر در هر دوره از این 30 روز، کاربران بخواهند آنچه را حذف کرده‌اند مرور کنند، می‌توانند با رفتن به Settings > Account > Recently Deleted به فولدر دسترسی پیدا کنند. 

قبل از اتکا به فولدر Recently Deleted برای ذخیره محتوای خود، مطمئن شوید که اپ اینستاگرام شما به آخرین نسخه آپدیت شده است.

کاربرد دیگر “Recently Deleted”

این فولدر مطمئناً هنگام تغییر نظر کاربران در مورد حذف محتوا مفید خواهد بود، اما اینستاگرام به کاربرد دیگری برای آن اشاره کرده است.اینستاگرام می‌گوید که چگونه فولدر Recently Deleted می‌تواند از محتوای کاربران در صورت هک شدن اکانت آن‌ها محافظت کند.

گاهی اوقات هکرها محتوا را حذف می‌کنند و در صورت ذخیره نشدن در تلفن، کاربران راهی برای بازگرداندن آن ندارند.اینستاگرام علاوه بر معرفی فولدر Recently Deleted، محافظت‌هایی را در مورد حذف دائمی محتوا ارائه می‌دهد.

قبل از حذف یا بازیابی محتوا از فولدر Recently Deleted، کاربران باید ثابت کنند که مالک اکانت هستند.

Archive اینستاگرام و Recently Deleted

اینستاگرام می‌گوید فولدر Recently Deleted ویژگی است که به طور منظم توسط کاربران درخواست می‌شود.این جالب است زیرا اپ اینستاگرام همیشه چیزی شبیه به آن را در قالب account archives داشته است.

اگر کاربران بخواهند محتوا را از پروفایل خود حذف کنند اما آن را برای همیشه حذف نکنند، می‌توانند آن را آرشیو کنند.محتوای آرشیو شده می‌تواند در هر زمان بازیابی و یا به طور دائمی حذف شود و محدودیتی در میزان آرشیو محتوا توسط یک اکانت وجود ندارد و همچنین محدودیتی در مدت زمان آرشیو محتوا وجود ندارد.

در واقع، کاربران می‌توانند هر محتوایی را که می‌خواهند حذف کنند، آرشیو کنند و گزینه بازیابی آن را چند روز، ماه یا حتی سال‌ها بعد دارند.وقتی محتوا آرشیو می‌شود، به غیر از کاربری که آن را منتشر کرده است، برای دیگران قابل دسترسی نیست.

از بسیاری جهات آرشیو اینستاگرام هنگام ذخیره محتوای کاربران بهتر از فولدر Recently Deleted است. یعنی اگر کاربران به یاد داشته باشند که محتوای خود را به صورت دستی آرشیو کنند.

یک مزیت Recently Deleted خودکار بودن آن است. نیازی به یادآوری نیست که از آن استفاده کنید زیرا این کار برای شما انجام شده است.اگر به طور تصادفی بخشی از محتوا را به جای بازیابی آن حذف کنید، می‌توانید آن را ذخیره کنید.

آرشیو اینستاگرام به جایی نمی‌رود، به این معنی که می‌تواند به عنوان گزینه پشتیبان مورد استفاده قرار گیرد. اگر متوجه شدید که 30 روز ارائه شده در فولدر Recently Deleted کافی نیست، همیشه می‌توانید به جای آن محتوا را به archive ارسال کنید.

 

منبع:www.searchenginejournal.com

درصورتی که از این مقاله لذت بردید مارا با نظرات خود یاری کنید.

[wp-review]

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید